Adviesgesprek 

Wil jij ook veiliger, gezonder en kostenbesparend wonen, maar eerst persoonlijk advies van onze specialisten? Laat dan hier jouw gegevens achter, zodat we in contact kunnen komen.

  Hallo! Wij zijn Woon Duurzaam,

  Wij geloven dat iedereen het recht heeft om zonder frustratie de woning waarin ze wonen op een betaalbare manier te verduurzamen. Door dit te doen lever je een bijdrage aan de beperking van Co2 uitstoot en verdere opwarming van de aarde.

  Dit doen we door de stappen naar verduurzaming van jouw woning eenvoudig, financieel aantrekkelijk en begrijpelijk te maken. We praten samen over jouw mogelijkheden en behoeftes en vullen dat aan met betrouwbare berekeningen en adviezen. Deze adviezen gaan over de mogelijkheden die jouw woning en persoonlijke situatie bieden. Als het plan compleet is en volledig past bij wat je voor ogen hebt, gaan we over tot de uitvoering van de werkzaamheden. We maken duidelijke afspraken over wat we komen doen en welke impact dat heeft op jouw situatie. Jouw woning verbruikt na onze aanpak niet alleen minder energie, maar wordt ook meteen gezonder en comfortabeler om in te wonen. We gaan pas weg als alles werkt en geregeld is. Tijdens en na afronding van de werkzaamheden staan we tot je dienst om vragen te beantwoorden en wanneer nodig problemen op te lossen.

  Zo verduurzamen wij jouw woning.
  Ontdek hoe jij jouw woning kunt verduurzamen en wat de besparingen zijn, met onze gratis Woningscan.

  Woningscan

  Wat onze klanten zeggen

  ”Na lang zoeken eindelijk gevonden. Iemand die niet alleen wil verkopen, maar die ook nog verstand van zaken heeft.”

  Charles Valent, Hoofddorp

  ”Vanaf het begin tot het eind hebben we ontzettend fijn contact gehad. Ze adviseren, denken met je mee en nemen alles uit handen.”

  Anoeska Eyi, Westerland

  ”Na een goede uitleg over het product werd op de afgesproken datum de hybride warmtepomp geïnstalleerd. De monteur was heel vriendelijk.”

  Johannes van Roijen, Amersfoort

  ”In samenwerking met de gemeente Medemblik ons huis CO2 vrij gemaakt. Goed bedrijf, komt afspraken na en levert goede kwaliteit.”

  Bram Visser, Wervershoof

  ”Ben zeer tevreden met de dienstverlening. Flexibel, snel, klantgericht maar vooral ook GOED advies gekregen! Ga zo door.”

  Daan Geven, Ledeacker

  In vier simpele stappen van het gas af

  Stap 1

  Woningopname

  We beginnen met een uitgebreide woninganalyse waaruit een advies op maat komt en inzichten in de energiebesparingen

  Stap 2

  Financiering

  Wij helpen je bij de keuze voor financiering en eventuele subsidieaanvragen en btw-teruggaven

  Stap 3

  Uitvoering

  We beginnen met de uitvoering van de afgesproken maatregelen bij jou thuis. Hierbij zorgen we voor een vast aanspreekpunt en uitvoerige eindcontroles

  Stap 4

  Eindresultaat

  Na de laatste controles leef je in een comfortabel en duurzame woning, zonder CO2- uitstoot.

  Maatregelen die we voor jou kunnen installeren

  Vanaf €4.000,-

  Vanaf €3.500,-

  Vanaf €1.000,-

  Vanaf €2.500,-

  Vanaf €500,-

  Meer informatie nodig?

  De financiering van verschillende energiebesparende maatregelen kunnen in sommige gevallen best duur zijn. Gelukkig heeft de overheid verschillende subsidies beschikbaar die de kosten kunnen verlagen. De meeste maatregelen vallen binnen de investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Wil je meer weten over financieringen, de ISDE subsidie of andere subsidies, klik dan hier.

  Naast subsidie kun je ook jouw hypotheek verhogen voor energiebesparende maatregelen. Meer weten over deze manier van financieren, klik dan hier.

  Om energieneutraal of gasloos te kunnen wonen zijn er veel maatregelen nodig. Weet je nog niet goed welke er allemaal zijn, klik dan hier.

  Naast de energiebesparende maatregelen hebben we ook nog handige bespaar tips.

  Een warmtepomp is een onmisbaar onderdeel in het proces naar een gasloze woning. Voor veel mensen is het soms nog niet duidelijk wat een warmtepomp nou precies is. Daarom kan je hier meer lezen over een warmtepomp.

  Weet je nog niet goed wat wij voor jou kunnen betekenen en wat je kan verwachten?

  Lees hier verder

  Neem contact met onze adviseur op

  Nico West

  Nico-West

  Adviseur duurzaam wonen

  E-mail: nico@woonduurzaam.nl
  Tel: 06-11385343

  Contact

  Onze partners