Onderhoudscontract voor optimaal besparen

Een warmtepomp, zonnepanelen en andere duurzame systemen zijn zeer onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Om ervoor te zorgen dat jouw energiebesparende maatregelen topprestaties blijven leveren, is het belangrijk om de systemen jaarlijks te laten controleren. Hiervoor kun je een onderhoudscontract afsluiten bij Woon Duurzaam. Zo ben je onder meer verzekerd van een 24/7 storingsdienst, waardoor je er altijd warmpjes bij zit en het hele jaar door maximaal bespaart. Wel zo comfortabel.

Uitgebreide jaarlijkse inspectie

Het onderhoudsabonnement van Woon Duurzaam bestaat uit jaarlijks onderhoud en uitvoerige controle van de elektrische bedrading, koppelingen en leidingen van de warmtepomp. Daarnaast wordt de vuilafscheider gereinigd en de binnen-unit schoongemaakt. Tijdens de inspectie van de warmtepomp en boiler worden ook de bewegende delen van het systeem nagelopen. Is onderhoud noodzakelijk? Dan kunnen we eventuele gebreken direct voor je repareren, zodat de warmtepomp optimaal blijft presteren en renderen.

Storingsdienst: 7 dagen per week, 24 uur per dag

Een storing in de warmtepomp, daar zit niemand op te wachten. Daarom heeft Woon Duurzaam een speciale storingsdienst, die direct de helpende hand biedt op het moment dat jouw warmtepomp even niet functioneert zoals het moet. Houd het merk en typenummer, het installatiejaar en de eventuele foutcode bij de hand, dan kunnen we je zo goed en snel mogelijk helpen. Samen verlengen we de levensduur van jouw warmtepomp. Wil je meer weten over onze onderhoudscontracten of ben je benieuwd welke duurzame stappen jij kunt zetten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of doe direct de woningscan en begin ook met verduurzamen!