De Woningverduurzamer van Nederland

Wij zijn Woon Duurzaam de Woningverduurzamer van Nederland. Samenwerken aan een betere wereld maakt ons gelukkig. Dat geluk willen we graag met je delen. Het is ons doel jou te helpen je woning te verduurzamen. Samen maken we het makkelijk, leuk en bereikbaar.

We maken woningen van gas los of energie neutraal.

Dit doen we door met je te praten over wat jij belangrijk vindt.

Door goed te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om jou te helpen je woning te verduurzamen. Dit gesprek en het onderzoek gaan over de technische en jouw persoonlijke financiële mogelijkheden. We hebben het over wat je wensen zijn maar ook over waar je behoefte aan hebt. Een goede balans tussen jouw wensen en je behoeftes maakt de plannen realistisch en bereikbaar.

Samen met vaste partners werken we continu aan de verbetering van onze diensten en producten. Met installatieteams van warmtepompen, isolatie en zonnepanelen van warmtepompen, isolatie en zonnepanelen kunnen we jou voorzien van het best samengestelde pakket aan maatregelen voor de verduurzaming van jouw woning. En is je woning gerealiseerd, dan kan je bij ons ook terecht voor service en onderhoud. Zo geniet je niet alleen nu maar ook in de toekomst van een gasloze of energieneutrale woning.

Onze mensen

De medewerkers van Woon Duurzaam zijn door de wol geverfd in de energiesector. Zij kennen de valkuilen, uitdagingen en de succesverhalen in de wereld van duurzame en groene energie. Even voorstellen:

Rense van Dijk
Rense van DijkCEO
Rense is de oprichter en voormalig directeur van om nieuwe energie. Hij leidde de groei naar marktleiderschap in de duurzame energiesector. Eerder was hij directeur van Windunie, de grootste ontwikkelaar van wind op land, en projectmanager van energiecentrales.
Edwin de Vries
Edwin de VriesCCO
Edwin heeft als ondernemer meerdere bedrijven succesvol in de markt gezet in de marketing, FMCG, e-commerce en energie sector. Een ervaren business developer die strategie omzet naar commerciële kansen in bestaande en nieuwe markten en uitbouwt tot succesvolle producten en diensten.
Ram van Erkelens
Ram van ErkelensAdviseur Duurzaam Wonen
Ram was als commercieel coördinator werkzaam bij om nieuwe energie. Als eindverantwoordelijke van verschillende campagnes realiseerde hij succesvol de groei van het bedrijf. Eerder was hij onder andere werkzaam als salesmanager zonne-energie bij TexelEnergie.
Yuri Pelser
Yuri PelserCGO
Yuri is door zijn meer dan 22 jaar ervaring een ervaren installateur, technicus, projectleider, duurzaamheidsspecialist, columnist, teamcoach en trainer geworden. Bij Woon Duurzaam zet hij zijn kennis, ervaring en zakelijk netwerk in om het bedrijf te laten groeien en de samenwerking met wereldwijd opererende zakenpartners te onderhouden en uit te bouwen.
Nico West
Nico WestAdviseur Duurzaam Wonen
Nico is een ervaren verkoper. Na jarenlange ervaring in de automotive branche – de laatste jaren volledig gefocust op elektrisch rijden -, trekt hij bij Woon Duurzaam mensen over de streep om de stap te maken van grijs naar duurzaam verwarmd. Hij staat iedere dag klaar om, met goed advies over de te nemen stappen, jou te helpen naar een gasloos huis.
Anna Doodeman
Anna DoodemanWerkvoorbereiding
Anna heeft de studie Elektrotechniek gevolgd en brengt haar opgedane kennis direct in de praktijk binnen Woon Duurzaam. Bij ons werkt ze als inkoper en werkvoorbereider, waarbij ze keuzes maakt over de verschillende technische opties en koopt ze de bijbehorende materialen in. Dit resulteert in een zo zeer energiezuinig mogelijk huis.
Liese Molendijk
Liese MolendijkAdviseur Duurzaam Wonen
Liese weet als geen andere hoe je op een klantvriendelijke manier mensen te woord staat. Door haar werkervaring als communicatieadviseur en de opleiding International business and languages, lukt het haar elke keer weer om een passend advies aan de klanten aan te bieden. Waarbij de klantbehoefte altijd op de eerste plaats staat.
Jasper de Heij
Jasper de HeijProjectleider
Met Jasper hebben we een zeer ervaren projectleider in huis. Door zijn jarenlange ervaring bij verschillende (eigen)bedrijven als projectmanager, ondernemer en supervisor brengt hij elk project tot een goed einde en lost hij technische vraagstukken vakkundig en professioneel op. Een echte aanwinst voor Woon Duurzaam.
Ruud Natenstedt
Ruud NatenstedtDirector Operations
Ruud is één van onze projectmanagers die voor professionaliteit en netjes werken staat. Afgestudeerd als werktuigbouwkundig ingenieur in de richting energietechniek en zijn vele jaren werkervaring als ondernemer en projectmanager bij grote installatiebedrijven. Hierdoor kent Ruud de fijne kneepjes van het vak.
Jaimy Bakker
Jaimy BakkerInstallateur
Jaimy heeft de studie Technicus engineering installatietechniek afgerond, waardoor hij veel kennis en vaardigheden heeft opgedaan. Dit samen met zijn werkervaring bij Warmteservice, weet hij als geen andere hoe je een warmtepomp installeert met de bijbehorende onderdelen. Zo weet hij elke keer weer een prachtig resultaat te realiseren. Een echte aanwinst voor het team.
Alireza Derambakhsh
Alireza DerambakhshCalculator
Met Alireza’s achtergrond de civiele techniek en zijn huidige studie tot werkvoorbereider installatietechniek, is geen opdracht te moeilijk voor hem. Bij Woon Duurzaam brengt Alireza zijn kennis in de praktijk tijdens het opstellen van Energieplan op Maat. Daarnaast installeert hij warmtepompen bij klanten. Niet gek dat hij in zijn vrije tijd ook nog oldtimers restaureert.
Kenan Aydin
Kenan AydinCalculator
Met Kenan hebben we een ervaren calculator in huis. Door zijn werkervaring bij verschillende bedrijven weet hij precies hoe je een warmteverliesberekening maakt en een Energieplan op Maat opstelt. Momenteel is Kenan bezig met zijn opleiding Technicus engineer waar hij veel kennis en ervaring opdoet die hij in de praktijk bij Woon Duurzaam toepast.

Onze partners

Vraag een adviesgesprek aan

Wil jij ook veiliger, gezonder en kostenbesparend wonen, maar eerst persoonlijk advies van onze specialisten? Laat dan hier jouw gegevens achter, zodat we in contact kunnen komen. Zo kunnen we kijken wat wij voor jouw kunnen betekenen.