De Woningverduurzamer van Nederland

Wij zijn Woon Duurzaam de Woningverduurzamer van Nederland. Samenwerken aan een betere wereld maakt ons gelukkig. Dat geluk willen we graag met je delen. Het is ons doel jou te helpen je woning te verduurzamen. Samen maken we het makkelijk, leuk en bereikbaar.

We maken woningen van gas los of energie neutraal.

Dit doen we door met je te praten over wat jij belangrijk vindt.

Door goed te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om jou te helpen je woning te verduurzamen. Dit gesprek en het onderzoek gaan over de technische en jouw persoonlijke financiële mogelijkheden. We hebben het over wat je wensen zijn, maar ook over waar je behoefte aan hebt. Een goede balans tussen jouw wensen en je behoeftes maakt de plannen realistisch en bereikbaar.

Samen met vaste partners werken we continu aan de verbetering van onze diensten en producten. Met installatieteams van warmtepompen, isolatie en zonnepanelen van warmtepompen, isolatie en zonnepanelen kunnen we jou voorzien van het best samengestelde pakket aan maatregelen voor de verduurzaming van jouw woning. En is je woning gerealiseerd, dan kan je bij ons ook terecht voor service en onderhoud. Zo geniet je niet alleen nu maar ook in de toekomst van een gasloze of energieneutrale woning.

Onze mensen

De medewerkers van Woon Duurzaam zijn door de wol geverfd in de energiesector. Zij kennen de valkuilen, uitdagingen en de succesverhalen in de wereld van duurzame en groene energie. Even voorstellen:

Ambar Casas Rosano
Ambar Casas Rosano Financieel administrateur
Na haar studie Environmental Science te hebben afgerond, heeft Ambar veel ervaring opgedaan op het gebied van Business Administration. In haar land van herkomst Paraguay, bekleedde zij meerdere ondersteunende functies in het bedrijfsleven. Met haar nauwkeurige blik verzorgt zij de financiële administratie voor Woon Duurzaam.
Anna Doodeman
Anna DoodemanWerkvoorbereider
Anna heeft de studie Elektrotechniek gevolgd en brengt haar opgedane kennis direct in de praktijk binnen Woon Duurzaam. Bij ons werkt ze als inkoper en werkvoorbereider, waarbij ze keuzes maakt over de verschillende technische opties en koopt ze de bijbehorende materialen in. Dit resulteert in een zo zeer energiezuinig mogelijk huis.
Bo Hermsen
Bo HermsenProjectleider
Bo heeft jarenlang in de installatietechniek en duurzame energietechniek gewerkt en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan als werkvoorbereider, planner en projectleider. Bij Woon Duurzaam zet hij nu deze kennis in en zorgt hij voor het beste resultaat. Door zijn vele jaren ervaring kent Bo de fijne kneepjes van het vak en weet hij precies waar hij op moet letten.
Edwin de Vries
Edwin de VriesCCO
Edwin heeft als ondernemer meerdere bedrijven succesvol in de markt gezet in de marketing, FMCG, e-commerce en energie sector. Een ervaren business developer die strategie omzet naar commerciële kansen, in bestaande en nieuwe markten. Deze bouwt hij dan uit tot succesvolle producten en/ of diensten.
Jasper de Heij
Jasper de HeijProjectleider
Met Jasper hebben we een zeer ervaren projectleider in huis. Door zijn jarenlange ervaring bij verschillende (eigen)bedrijven als projectmanager, ondernemer en supervisor brengt hij elk project tot een goed einde. Daarbij lost hij technische vraagstukken vakkundig en professioneel op. Een echte aanwinst voor Woon Duurzaam
Jome Brinkers
Jome BrinkersProjectleider Haarlemmermeer
Jome heeft na zijn studie Technische Bedrijfskunde veel logistieke projecten gedaan, bij grote bedrijven. Zijn behoefte om met zijn handen te werken heeft ertoe geleid dat hij een klusbedrijf is begonnen. Door vragen van klanten is Jome zich steeds meer gaan verdiepen in manieren waarop woningen verduurzaamd worden.
Jordie de Gast
Jordie de GastVerkoopadviseur
Door zijn technische kennis, heeft Jordie veel ervaring in werktuigbouwkunde. Toen het tijd werd voor een carrièreswitch, stapte hij over naar saleswerk. Bij Woon Duurzaam kan Jordie iedere woningeigenaar helpen om de juiste stappen te nemen naar een duurzamere woning. Al zijn werk doet hij met veel enthousiasme.
Markus Buuk
Markus BuukVerkoopadviseur
Markus heeft zijn vele jaren ervaring als verkoopadviseur bij verschillende bedrijven opgedaan en hielt hij zich daar bezig met klantrelaties en advies. Door zijn grote interesse in duurzaamheid heeft Markus besloten om de overstap te maken naar Woon Duurzaam, waar hij mensen kan helpen naar een gasloos huis.
Marwan Abdelaziz
Marwan AbdelazizSales Engineer
Na zijn studie Mechanical Engineering waarbij hij zich heeft gefocust op sustainable energy systems, brengt Marwan zijn opgedaagde kennis nu bij Woon Duurzaam in de praktijk als Sales Engineer. Met veel enthousiasme houdt Marwan zich bezig met werk voorbereidende taken en zorgt hij voor de beste oplossing.
Nico West
Nico WestProduct owner
Nico is een ervaren verkoper. Na jarenlange ervaring in de automotive branche – de laatste jaren volledig gefocust op elektrisch rijden -, trekt hij bij Woon Duurzaam mensen over de streep om de stap te maken van grijs naar duurzaam verwarmd. Hij staat iedere dag klaar om, met een goed advies, jou te helpen naar een gasloos huis.
Peter Waalkens
Peter Waalkens Projectmedewerker
Peter zet zijn jarenlange ervaring als financieel- en bedrijfstechnisch adviseur, manager en projectleider bij Woon Duurzaam in. Peter is een belangrijke speler in ons Team collectieve woningverduurzaming, dat aan een mooie opgave werkt in de gemeente Haarlemmermeer.
Ram van Erkelens
Ram van ErkelensAdviseur Duurzaam Wonen
Ram was als commercieel coördinator werkzaam bij om nieuwe energie. Als eindverantwoordelijke van verschillende campagnes realiseerde hij succesvol de groei van het bedrijf. Eerder was hij onder andere werkzaam als salesmanager zonne-energie bij TexelEnergie.
Rense van Dijk
Rense van DijkCEO
Rense is de oprichter en voormalig directeur van om nieuwe energie. Hij leidde de groei naar marktleiderschap in de duurzame energiesector. Eerder was hij directeur van Windunie, de grootste ontwikkelaar van wind op land, en projectmanager van energiecentrales.
Robin van de Poel
Robin van de PoelVerkoopadviseur
Robin is een ervaren verkoopadviseur. Na jarenlange ervaring in de automotive branche bij BMW en Honda, helpt hij bij Woon Duurzaam mensen de stap te maken van grijs naar duurzaam verwarmd. Iedere dag staat hij klaar om met een goed advies, die bij de wensen en behoefte van de bewoners past, mensen te helpen naar een gasloos huis.
Ruud Natenstedt
Ruud NatenstedtDirector Operations
Ruud is één van onze projectmanagers die voor professionaliteit en netjes werken staat. Afgestudeerd als werktuigbouwkundig ingenieur in de richting energietechniek en zijn vele jaren werkervaring als ondernemer en projectmanager bij grote installatiebedrijven. Hierdoor kent Ruud de fijne kneepjes van het vak en zorgt hij voor het beste resultaat.
Stijn Hoogenboom
Stijn HoogenboomSales Engineer
Stijn heeft de HBO sales opleiding afgerond en na ruim acht jaar werkzaam te zijn geweest in de elektrotechniek, besloot Stijn de overstap te maken naar sales bij Woon Duurzaam. Duurzame energietechniek spreekt Stijn enorm aan. Hij wil mensen graag enthousiasmeren op dit gebied, zodat we met zijn allen de wereld beter kunnen maken!
Tygo Zanders
Tygo ZandersMarketeer
Na zijn studie commerciële economie brengt Tygo zijn kennis nu in de praktijk. Hij zal de marketing en communicatie van Woon Duurzaam onderhanden nemen en zich bezig houden met verschillende campagnes in ons Team collectieve woningverduurzaming, dat aan een mooie opgave werkt in de gemeente Haarlemmermeer.
Yuri Pelser
Yuri PelserCo-founder
Yuri is als doorgewinterde duurzamamheids expert en Co-founder vanaf het eerste uur bij de ontwikkeling en groei van Woon Duurzaam betrokken. Hij zet inmiddels vanuit de achtergrond ondersteunend zijn kennis, ervaring en zakelijk netwerk voor Woon Duurzaam in.
Kom jij ons team versterken?
Kom jij ons team versterken?Stuur een open solicitatie
Woon Duurzaam is regelmatig op zoek naar bevlogen woningverduurzamers die ons team willen versterken. Heb je een sterke affiniteit met duurzame energietechniek en wil je een bijdrage leveren aan onze stip op de horizon. Kijk dan naar onze vacatures of doe een open sollicitatie.

Onze partners