De Woningverduurzamer van Nederland

Wij zijn Woon Duurzaam de Woningverduurzamer van Nederland. Samenwerken aan een betere wereld maakt ons gelukkig. Dat geluk willen we graag met je delen. Het is ons doel jou te helpen je woning te verduurzamen. Samen maken we het makkelijk, leuk en bereikbaar.

We maken woningen van gas los of energie neutraal.

Dit doen we door met je te praten over wat jij belangrijk vindt.

Door goed te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om jou te helpen je woning te verduurzamen. Dit gesprek en het onderzoek gaan over de technische en jouw persoonlijke financiële mogelijkheden. We hebben het over wat je wensen zijn, maar ook over waar je behoefte aan hebt. Een goede balans tussen jouw wensen en je behoeftes maakt de plannen realistisch en bereikbaar.

Samen met vaste partners werken we continu aan de verbetering van onze diensten en producten. Met installatieteams van warmtepompen, isolatie en zonnepanelen van warmtepompen, isolatie en zonnepanelen kunnen we jou voorzien van het best samengestelde pakket aan maatregelen voor de verduurzaming van jouw woning. En is je woning gerealiseerd, dan kan je bij ons ook terecht voor service en onderhoud. Zo geniet je niet alleen nu maar ook in de toekomst van een gasloze of energieneutrale woning.

Onze mensen

De medewerkers van Woon Duurzaam zijn door de wol geverfd in de energiesector. Zij kennen de valkuilen, uitdagingen en de succesverhalen in de wereld van duurzame en groene energie. Even voorstellen:

Rense van Dijk
Rense van DijkCEO
Rense is de oprichter en voormalig directeur van om nieuwe energie. Hij leidde de groei naar marktleiderschap in de duurzame energiesector. Eerder was hij directeur van Windunie, de grootste ontwikkelaar van wind op land, en projectmanager van energiecentrales.
Edwin de Vries
Edwin de VriesCCO
Edwin heeft als ondernemer meerdere bedrijven succesvol in de markt gezet in de marketing, FMCG, e-commerce en energie sector. Een ervaren business developer die strategie omzet naar commerciële kansen in bestaande en nieuwe markten en uitbouwt tot succesvolle producten en diensten.
Ram van Erkelens
Ram van ErkelensAdviseur Duurzaam Wonen
Ram was als commercieel coördinator werkzaam bij om nieuwe energie. Als eindverantwoordelijke van verschillende campagnes realiseerde hij succesvol de groei van het bedrijf. Eerder was hij onder andere werkzaam als salesmanager zonne-energie bij TexelEnergie.
Yuri Pelser
Yuri PelserCGO
Yuri is door zijn meer dan 22 jaar ervaring een ervaren installateur, technicus, projectleider, duurzaamheidsspecialist, columnist, teamcoach en trainer geworden. Bij Woon Duurzaam zet hij zijn kennis, ervaring en zakelijk netwerk in om het bedrijf te laten groeien en de samenwerking met wereldwijd opererende zakenpartners te onderhouden en uit te bouwen.
Nico West
Nico WestAdviseur Duurzaam Wonen
Nico is een ervaren verkoper. Na jarenlange ervaring in de automotive branche – de laatste jaren volledig gefocust op elektrisch rijden -, trekt hij bij Woon Duurzaam mensen over de streep om de stap te maken van grijs naar duurzaam verwarmd. Hij staat iedere dag klaar om, met goed advies over de te nemen stappen, jou te helpen naar een gasloos huis.
Anna Doodeman
Anna DoodemanWerkvoorbereider
Anna heeft de studie Elektrotechniek gevolgd en brengt haar opgedane kennis direct in de praktijk binnen Woon Duurzaam. Bij ons werkt ze als inkoper en werkvoorbereider, waarbij ze keuzes maakt over de verschillende technische opties en koopt ze de bijbehorende materialen in. Dit resulteert in een zo zeer energiezuinig mogelijk huis.
Ruud Natenstedt
Ruud NatenstedtDirector Operations
Ruud is één van onze projectmanagers die voor professionaliteit en netjes werken staat. Afgestudeerd als werktuigbouwkundig ingenieur in de richting energietechniek en zijn vele jaren werkervaring als ondernemer en projectmanager bij grote installatiebedrijven. Hierdoor kent Ruud de fijne kneepjes van het vak en zorgt hij voor het beste resultaat.
Jordie de Gast
Jordie de GastVerkoopadviseur
Door zijn technische kennis, heeft Jordie veel ervaring in werktuigbouwkunde. Toen het tijd werd voor een carrièreswitch, stapte hij over naar saleswerk. Bij Woon Duurzaam kan Jordie, met eerder opgedane kennis, iedere woningeigenaar helpen om de juiste stappen te nemen naar een duurzamere woning. Al zijn werk doet hij met veel enthousiasme.
Ambar Casas Rosano
Ambar Casas Rosano Financieel administrateur
Na haar studie Environmental Science te hebben afgerond, heeft Ambar veel ervaring opgedaan op het gebied van Business Administration. In haar land van herkomst Paraguay, bekleedde zij meerdere ondersteunende functies in het bedrijfsleven. Met haar nauwkeurige blik verzorgt zij de financiële administratie voor Woon Duurzaam.
Stijn Hoogenboom
Stijn HoogenboomSales Engineer
Stijn heeft de HBO sales opleiding afgerond en na ruim acht jaar werkzaam te zijn geweest in de elektrotechniek, besloot Stijn de overstap te maken naar sales bij Woon Duurzaam. Duurzame energietechniek spreekt Stijn enorm aan. Hij wil mensen graag enthousiasmeren op dit gebied, zodat we met zijn allen de wereld beter kunnen maken!
Peter Waalkens
Peter Waalkens Projectmedewerker
Projectmedewerker Peter zet zijn jarenlange ervaring als financieel- en bedrijfstechnisch adviseur, manager en projectleider bij Woon Duurzaam in, om samen impact te kunnen maken in de energietransitie. Peter is een belangrijke speler in ons Team collectieve woningverduurzaming, dat aan een mooie opgave werkt in de gemeente Haarlemmermeer.
Tygo Zanders
Tygo ZandersMarketeer
Na zijn studie commerciële economie brengt Tygo zijn kennis nu in de praktijk. Hij zal de marketing en communicatie van Woon Duurzaam onderhanden nemen en zich bezig houden met verschillende campagnes in ons Team collectieve woningverduurzaming, dat aan een mooie opgave werkt in de gemeente Haarlemmermeer.
Marwan Abdelaziz
Marwan AbdelazizSales Engineer
Na zijn studie Mechanical Engineering waarbij hij zich heeft gefocust op sustainable energy systems, brengt Marwan zijn kennis nu bij Woon Duurzaam in de praktijk als Sales Engineer. Met veel enthousiasme houdt Marwan zich bezig met werk voorbereidende taken.
Kom jij ons team versterken?
Kom jij ons team versterken?Stuur een open solicitatie
Woon Duurzaam is regelmatig op zoek naar bevlogen woningverduurzamers die ons team willen versterken. Heb je een sterke affiniteit met duurzame energietechniek en wil je een bijdrage leveren aan onze stip op de horizon. Kijk dan naar onze vacatures of doe een open sollicitatie.

Onze partners

Vraag een adviesgesprek aan

Wil jij ook veiliger, gezonder en kostenbesparend wonen, maar eerst persoonlijk advies van onze specialisten? Laat dan hier jouw gegevens achter, zodat we in contact kunnen komen. Zo kunnen we kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.