De Woningverduurzamer van Nederland

Wij zijn Woon Duurzaam de Woningverduurzamer van Nederland. Samenwerken aan een betere wereld maakt ons gelukkig. Dat geluk willen we graag met je delen. Het is ons doel jou te helpen je woning te verduurzamen. Samen maken we het makkelijk, leuk en bereikbaar.

We maken woningen van gas los of energie neutraal.

Dit doen we door met je te praten over wat jij belangrijk vindt.

Door goed te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om jou te helpen je woning te verduurzamen. Dit gesprek en het onderzoek gaan over de technische en jouw persoonlijke financiële mogelijkheden. We hebben het over wat je wensen zijn maar ook over waar je behoefte aan hebt. Een goede balans tussen jouw wensen en je behoeftes maakt de plannen realistisch en bereikbaar.

Samen met vaste partners werken we continu aan de verbetering van onze diensten en producten. Met installatieteams van warmtepompen, isolatie en zonnepanelen van warmtepompen, isolatie en zonnepanelen kunnen we jou voorzien van het best samengestelde pakket aan maatregelen voor de verduurzaming van jouw woning. En is je woning gerealiseerd, dan kan je bij ons ook terecht voor service en onderhoud. Zo geniet je niet alleen nu maar ook in de toekomst van een gasloze of energieneutrale woning.

Onze mensen

De medewerkers van Woon Duurzaam zijn door de wol geverfd in de energiesector. Zij kennen de valkuilen, uitdagingen en de succesverhalen in de wereld van duurzame en groene energie. Even voorstellen:

Rense van Dijk
Rense van DijkDirecteur
Rense is de oprichter en voormalig directeur van om nieuwe energie. Hij leidde de groei naar marktleiderschap in de duurzame energiesector. Eerder was hij directeur van Windunie, de grootste ontwikkelaar van wind op land, en projectmanager van energiecentrales.
Edwin de Vries
Edwin de VriesBusiness Developer
Edwin heeft als gedreven ondernemer meerdere kleine bedrijven groot gemaakt, zoals West Coast Frozen Yoghurt, Magnetic Fit en Groen Waterland Energie. In zowel bestaande als nieuwe markten weet hij commerciële kansen te creëren en uit te bouwen tot succesvolle producten en diensten.
Ram van Erkelens
Ram van ErkelensMarketing & Sales
Ram was als commercieel coördinator werkzaam bij om nieuwe energie. Als eindverantwoordelijke van verschillende campagnes realiseerde hij succesvol de groei van het bedrijf. Eerder was hij onder andere werkzaam als salesmanager zonne-energie bij TexelEnergie.
Yuri Pelser
Yuri PelserProjectleider
Yuri combineert zijn achtergrond in de installatietechniek met zijn jarenlange ervaring als projectleider en duurzaamheidsspecialist bij grote woonstichtingen. Hierdoor brengt hij veel bagage mee naar duurzame woonprojecten. Hij kent de groene spelregels als geen ander en zet de klantbehoefte altijd op de eerste plaats.
Nico West
Nico WestAdviseur Duurzaam Wonen
Nico is de sterspeler van het team. Na jarenlange ervaring in de automotive branche – de laatste jaren volledig gefocust op elektrisch rijden -, trekt hij bij Woon Duurzaam mensen over de streep om de stap te maken van grijs naar duurzaam verwarmd. Hij staat iedere dag klaar om, met goed advies over de te nemen stappen, jou te helpen naar een gasloos huis.
Anna Doodeman
Anna DoodemanSysteem ontwerper
Anna zit in het laatste jaar van de studie Elektrotechniek en brengt haar opgedane kennis direct in de praktijk binnen Woon Duurzaam. Sinds vorig jaar werkt parttime bij ons aan systeem ontwerpen voor gasloze woningen. Met haar technische inzicht signaleert zij in de ontwerp fase vaak verbeteringen die het verschil kunnen maken voor een zeer energiezuinig huis.
Jeffrey Koelemeijer
Jeffrey KoelemeijerCalculator
Jeffrey staat aan het begin van zijn carrière. Tijdens zijn studie is hij al werkzaam geweest bij meerdere technische bedrijven. Bij Woon Duurzaam heeft hij de mogelijkheid gekregen om als MBO stagiair zijn eind opdracht uit te voeren. Hiermee kan hij doorstroming realiseren naar HBO Bouwkunde. Hij is inmiddels een expert op het gebied van warmteverliesberekeningen.
Francesco Milani
Francesco MilaniSysteem ontwerper
Francesco is de laatste aanvulling op ons team. Hij staat op het punt om zijn Master’s Degree in Sustainable Energy Engineering af te ronden en past zijn opgedane kennis in het bouwen van energiesystemen toe om het bedrijf verder te helpen groeien. Daarnaast werkt hij aan een ‘smart home project’ voor de intelligente aansturing van verschillende installaties.

Onze partners

Vraag een adviesgesprek aan

Wil jij ook veiliger, gezonder en kostenbesparend wonen, maar eerst persoonlijk advies van onze specialisten? Laat dan hier jouw gegevens achter, zodat we in contact kunnen komen. Zo kunnen we kijken wat wij voor jouw kunnen betekenen.