Doe de test: kan jouw woning van het gas af?

Wil jij een goede groene bijdrage leveren aan het milieu én genieten van nog meer wooncomfort? Woon Duurzaam maakt gasloos wonen voor iedereen bereikbaar. Bespaar op je maandelijkse energierekening en spaar het milieu. Benieuwd hoe jij jouw woning kunt verduurzamen? Doe nu de woningscan en voor je het weet woon ook jij in een duurzaam huis.

Hoeveel kun je eigenlijk besparen?

Met onze gratis Woningscan geven we je een persoonlijke indicatie van de kosten, de Co2 besparing,het rendement en de nieuwe maandlasten voor je gasloze woning. Wil je snel een overzicht van de mogelijkheden? Onderstaande voorbeelden zijn woningen die al gasloos of energieneutraal zijn gemaakt.

Onze aanpak: In vier stappen naar een gasloze of energieneutralen woning

Bij de overstap naar een gasloze woning komt veel kijken. Maar het levert je wel meer controle over je energiehuishouding en een flinke reductie van je Co2 uitstoot op. Daarom helpen we jou in vier stappen om de overstap van gas naar gasloos gemakkelijk te maken. Van de berekening van de juiste isolatie van jouw woning tot de selectie van de beste warmtepomp, we zorgen ervoor dat jij niet in de kou komt te zitten. Met als resultaat: Directe verlaging van je maandelijkse energiekosten.

onze-aanpak
MEER OVER ONZE AANPAK

Vraag een adviesgesprek aan

Wil jij ook veiliger, gezonder en kostenbesparend wonen, maar eerst persoonlijk advies van onze specialisten? Laat dan hier jouw gegevens achter, zodat we in contact kunnen komen. Zo kunnen we kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.